• Een onvergetelijke beleving van de meest veelzijdige stad van Spanje.

Activiteiten.

Fietstour door de stad

Fietstour door de stad

Elke dag start om 10.00 uur de fietstour richting het oude stadscentrum, het prachtige park La Turia en het pareltje Ciudad de las Artes y Sciencias. Ondertussen stoppen we een aantal keren voor de verhalen van de stad Valencia, het maken van foto's en een klein versnapering! De fietstour duurt 3 uur en kost € 15,00 per persoon. Let op; de fietstour is exclusief fietshuur! Wil jij je aanmelden voor de fietstour? Dat kan! Stuur dan een mail met daarin je gegevens, de datum en het aantal personen naar info@valencianna.com!

Fietstour naar Port Saplaya

Fietstour naar Port Saplaya

Ben je al een aantal keren in Valencia geweest en ben je wel benieuwd naar wat andere pareltjes dan de binnenstad? Fiets dan met mij mee naar Port Saplaya! Het wordt ook wel klein Venetië van Valencia genoemd en het is zeker de moeite waard om daar eens heen te gaan en een kijkje te nemen. De fietstour duurt 3 uur en kost € 22,50 per persoon. Let op; de fietstour is exclusief fietshuur! Wil jij je aanmelden voor de fietstour? Dat kan! Stuur dan een mail met daarin je gegevens, de datum en het aantal personen naar info@valencianna.com!

Stadswandeling door de binnenstad

Stadswandeling door de binnenstad

Elke dag start om 18.00 uur de stadswandeling door het oude stadscentrum. De wistjedatjes vliegen je tijdens de stadswandeling om je oren. Ondertussen stoppen we een keer voor een kleine versnapering! De stadswandeling duurt 2 uur en kost € 12,50 per persoon. Wil jij je aanmelden voor de stadswandeling? Dat kan! Stuur dan een mail met daarin je gegevens, de datum en het aantal personen naar info@valencianna.com!

Culinaire wandeling door de stad

Culinaire wandeling door de stad

Ben jij benieuwd naar die leuke restaurantjes? Wil jij overal een klein beetje proeven? Dat kan! Op aanvraag organiseer ik een culinaire wandeling door de stad zodat je kan proeven van diverse heerlijkheden. Een driegangen-wandeling kost € 45,00 per persoon, een viergangen-wandeling kost € 60,00 per persoon, een vijfgangen-wandeling kost € 75,00 per persoon. Alle gangen worden geserveerd met een drankje. Wil jij je aanmelden voor de culinaire wandeling? Dat kan! Stuur dan een mail met daarin je gegevens, de datum en het aantal personen naar info@valencianna.com!

Paella kookworkshop

Paella kookworkshop

Zou je dat zelf wel eens zo'n heerlijke paella willen leren maken? Dat kan! Tijdens een kookworkshop leren jullie de kneepjes van het vak. Wat zijn de basisingrediënten? Hoe maak je zo'n heerlijk krokant laagje aan de onderkant zónder dat het aanbrandt? Hoe voeg je jouw eigen smaak toe aan dit typische gerecht? Je leert het in een kookworkshop! De workshop duurt 5 uur, want er wordt gekookt, maar er wordt uiteraard ook heerlijk gegeten van de paella! De kosten zijn € 70,00 per persoon. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar info@valencianna.com!

Boottocht in L'Albufeira

Boottocht in L'Albufeira

Ben je al een aantal keren in Valencia geweest en ben je wel benieuwd naar wat andere pareltjes dan de binnenstad? Ga dan met mij mee op een boottocht in L'Alfubeira. In Park L'Albufeira liggen diverse kleine dorpjes, waar de specifieke rijstkorrel voor paella verbouwd wordt. Het park is rijk aan flora en fauna. In een typisch ouderwets vissersbootje varen we door het park. De kosten voor de boottocht zijn € 35,00 per persoon. De kosten zijn inclusief het vervoer naar L'Albufeira. Wil jij je aanmelden voor de boottocht? Dat kan! Stuur dan een mail naar info@valencianna.com!